Singapore - Reisverslag uit Winsum, Nederland van simongea - WaarBenJij.nu Singapore - Reisverslag uit Winsum, Nederland van simongea - WaarBenJij.nu

Singapore

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg

03 Maart 2009 | Nederland, Winsum

Zondag 1 maart maandag 2 maart
Thuis afscheid genomen van de kinderen. Valt wel maar niet mee.
We vertrekken om ongeveer 12 uur van huis. Joost en Linda brengen ons naar het station van Groningen. Op het station de eerste meevaller; een voorbijganger wil ons “blokker “treinkaartjes verkopen. Dat levert een winst van 30 euro op. We doen het dus!
We komen om 16.00 uur op schiphol en vertrekken daar om 19.00 uur naar Londen.
In Londen even gezocht naar terminal 4 en vandaar om 21.45 uur vertrokken naar Singapore.
De vlucht ging voorspoedig met goede plekken en genoeg beenruimte. We hebben zelfs nog een beetje geslapen. In Singapore werden we ontvangen met regen en een bordje met mr en mrs Vellinga.
Naar het hotel gebracht om een uur of 18.00 uur. Ons Novotel staat in het centrum van de stad dus op een mooie plek om de binnenstad te verkennen. Wat een gebouwen en lichtjes. Mooi om te zien!!
Nog even wat gegeten in de stad. Lekker maar wel erg heet !!!
Niet te laat op bed want morgenvroeg hebben we om 08.30 uur een stadstour geboekt.

Dinsdag 3 maart
Om 8.00 uur wakker. Te laat en jammergenoeg geen tijd voor een ontbijt. Ze staan ons al op te wachten in de hal. Op naar de vertrekplek van de stadstour. De tocht geeft een goede indruk van de stad en we bezoeken achtereenvolgens; Marine Bay ( mooie uitzichten over de stad), The Thian Hock Keng - temple (Singapores oudste boeddhistische tempel), Chinatown, ( chinese wijk)Botanische tuinen ( mooi maar helaas regent het) en Little india (Indische wijk met veel kleine winkels en eetgelegenheden) .
We zijn om 13.00 uur weer terug in het hotel en nemen daar een lekkere lunch.
Vanmiddag gaan we de stad verder verkennen. Morgenavond vertrekken we om 19.55 uur richting Nieuw- Zeeland met een overstap in Sydney.
Bedankt voor alle goede wensen die jullie ons meegegeven hebben!!!
Groeten en tot later!

• 03 Maart 2009 - 08:47

Jan En Marie:

Veilig en wel geland met nog een meevaller van € 30,00. Dus kan mooi in de pot van Alles Okay als extraatje voor ons uitstapje.

Vrolijke groet vanuit mijn werk....

• 03 Maart 2009 - 09:06

Barbera:

hoi, ik heb zonet even jullie berichtje voor de telefoon aan mam voorgelezen. dat vond ze erg leuk. ze hadden de telefoon hard staan, zodat dries ook mee kon luisteren. jullie moeten de hartelijke groeten van hun hebben en natuurlijk ook de groetjes van mij

• 03 Maart 2009 - 13:59

Esther:

Hoi vakantiegangers,

Goede berichten en prachtige foto's. Toch een raar idee, jullie zo ver weg en door de verhalen en foto's ook weer dichtbij. Groetjes en een goede reis naar Nw. Zeeland.

• 03 Maart 2009 - 14:16

Hylke En Moniek:

Haha de apk van de auto 'valt wel, maar niet mee' een of andere veer stuk. Weg meevaller.

• 03 Maart 2009 - 14:50

Boelo:

Dat ziet er goed uit, nou
    al een voordeel van 30euro,als dat zo doorgaat!Gelezen dat jullie reis goed is verlopen,heel mooi.
    Maak er wat moois van.
    GR.B.R.

• 03 Maart 2009 - 16:36

Helge En Ewout:

Meer foto's. Wij komen niet verder dan Norg.

• 03 Maart 2009 - 20:19

Rolf & Aniet:

Fijn dat alles zo goed verloopt met jullie reis!! En prachtige foto's hebben jullie er al op staan! We wensen jullie natuurlijk ook een goede reis verder naar Nieuw Zeeland!!

• 03 Maart 2009 - 20:34

Ria Van Eerten:

Hee, jullie zijn er echt!
    Wat een andere wereld! Ik kreeg de foto`s full-screen.Prachtig!Jullie zien er zijn een heleboel achtervolgers, die jullie op de voet volgen! Zijn wij ook een beetje op reis!!Ik ben nu al in de war. Zijn jullie nu alweer in de lucht? Wat is morgen en wat is vandaag? Hersenkraker!Veel plezier en lekker genieten!
    Liefs en groetjes van Anne en mij uut Zees, het ***** gebied.xxx

• 03 Maart 2009 - 20:51

Gerrie:

Gea en Simon,
    geniet ervan, wees gerust, er stroomt nog steeds water uit de kraan in Groningen. Groeten van de Facilitaire dienst

• 04 Maart 2009 - 10:38

Jannie & Harry:

Wij reizen een beetje met jullie mee; de eerste foto's zijn al veelbelovend. We wensen jullie een hele goeie vakantie en geniet er maar flink van.

Enneh... Simon: 1e afvaller voor vanavond is Jan Stoppels: z'n schouder is nog een ietsje blauw.....!

• 04 Maart 2009 - 14:51

Fred En Geke:

Ha vakantiegangers Prachtig die foto's vanuit Singapore te zien, ook genieten voor ons. als het goed is zitten jullie nu in Nieuw-Zeeland we volgen jullie op de voet. Te gek zeg dat dit zo kan, je zou er haast van in vakantie stemming komen. Heel veel plezier Liefs en groetjes uit Assen.

• 05 Maart 2009 - 09:17

Gerrit En Roelie:

hey wereldreizigers,

zijn jullie al een beetje bijgekomen van de lange vlucht en viel de reis mee ?
    is wel een heel andere wereld waar jullie nu zijn hè ?
    prachtige foto`s en dit is nog maar het begin, dus nog volop genieten !!

dikke smok van gerrit en roelie

• 05 Maart 2009 - 12:24

Jolanda Dohmeyer:

He Gea en Simon ik heb net jullie opgezocht (grappig)
    Hopelijk gaat alles goed met jullie, ik wens jullie een hele fijne vakantie en doe voorzichtig, hele mooi foto,s.
    Ik ga zeker nog een paar keer kijken waar jullie zijn. Groeten

• 05 Maart 2009 - 17:05

Alfred:

ik ben jullie aan het volgen hoop dat jullie het goed daar gaat blijf jullie volgen veel liefs alfred

• 06 Maart 2009 - 09:22

Richard En Chantal:

Hoi Simon en Gea, wat super om jullie zo op de voet te volgen. Heerlijk, echt genieten zeg. Have fun in Nw Zeeland! Ben benieuwd naar de nieuwe foto's. Mooi hoor! Liefs van ons 3tjes

• 06 Maart 2009 - 10:18

Will En Fred:

Dag Globetrotters, prachtige foto,s, we volgen jullie.
    Geniet er van.

• 06 Maart 2009 - 13:27

Johan, Lydia & 3J's:

Hoi hoi,

Vanuit het regenachtige Winsum wensen wij jullie enorm veel plezier in Nw. Zeeland. Heb jullie mooie foto's ff bekeken. Leuk man, geniet er maar lekker van.

Veel plezier!!!

• 06 Maart 2009 - 17:57

Jose En Koos :

Goed om te lezen dat jullie goed aangekomen zijn. Wij reageren nu pas omdat wij de site niet konden vinden, sorry. Google bracht uitkomst. Jammer van het regenachtige weer in Singapore, desondanks geven de foto's een mooie indruk van de stad. Nu op naar Nieuw Zeeland en bij deze alvast veel plezier en een goede reis. Wij zullen snel iets uitgebreider reageren.
    Liefs Koos en Jose

• 08 Maart 2009 - 14:03

Bert En Klazien:

Via een collega van Bert jullie adres gekregen.
    Leuk om jullie reisverslag op deze manier te kunnen volgen.
    Geniet er van!

• 08 Maart 2009 - 17:35

Klaas En Clara:

Hey Globetrotters!!
    Schitterende foto's
    Leuk om jullie zo te volgen.Genietse verder en
    Gea gedraag je je netzo als toen in Parijs???
    Groetjes

• 19 Maart 2009 - 14:28

Hellen:

Hallo Simon,

Prachtige foto's.
    Ik ben haast jaloers op jou.
    Hier begin het weer ook beter te worden, zonnetje schijnt dusss.
    Geniet van jullie REIS!!
    Vriendelijke groeten.

• 20 Maart 2009 - 11:34

Alfred:

dus jullie hebben daar ook al een ALFREDstreet ontdekt je weet een profeet wordt nooit in zijn eigen land geeerd, met de kinderen is alles wel ik heb ze goed onder de duim veel plezier

• 22 Maart 2009 - 08:48

gea van harte gefeliciteerd